Меню
+38 (032) 294-80-65 +38 (067) 414-23-44 Україна, Львів, вул. Клепарівська, 18 (на території Львівської пивоварні)
Facebook Instagram Tripadvisor

Зараз зачинено

Відчиняється о 11.00 у Чт

EN
Головна Блог НЕЗВИЧАЙНІ ЕКСКУРСІЇ У ЛЬВОВІ
25 Листопад 2021

НЕЗВИЧАЙНІ ЕКСКУРСІЇ У ЛЬВОВІ

Театралізована екскурсія 

У місті безліч визначних пам'яток, біля кожної з яких хочеться зупинитися, щоб насолодитися красою та дізнатися її історію. А хто може розповісти про архітектуру та минуле Львова краще, ніж ті, хто мешкав в цьому місті багато років поспіль? Завзятий Мойша поведе вас по Єврейському кварталу, чернець-літописець розповість, де можна спробувати найкращі наливки в місті, батяр познайомить із музичною та танцювальною культурою. 


Львівські підземелля 

Ви вже прогулялися площею Ринок, скоштували знамениті реберця під Арсеналом, зробили фото біля Оперного театру і навіть встигли на екскурсію Личаківським цвинтарем, що ж, тоді саме час спуститися до підземелля Львова. Прогулянка таємничими місцями обіцяє бути захопливою та непередбачуваною. 

Ви зможете на власні очі побачити: 

Аптека-музей. Якщо вірити легендам, десь у її підземеллях розташована лабораторія алхіміка. Ви поринете в атмосферу середньовіччя, дізнаєтесь, як створювалися ліки в ті давні часи. Аптека "Під чорним орлом" відкриє вам таємниці львівських фармацевтів. 

Домініканський монастир. Тут на вас чекає контраст емоцій, ви відвідаєте келію ченця-аскета і познайомитеся зі знаряддями тортур, підете слідами княжни Острозької і оглянете резиденцію князя Лева, вірніше те, що від неї залишилося. 

Єзуїтський костел. У його підземеллях раніше були масові поховання, які спричинили моторошну епідемію. У крипті зберігся саркофаг, в якому лежить львівський архієпископ. За неофіційними підрахунками протяжність підземних тунелів Львова становить близько 100 км, далеко не всі відкриті для туристів. Описи та маршрути багатьох втрачено. 


Музей пивоваріння «Львіварня».

Приїхати до Львова та не скуштувати місцеве пиво – злочин. Перша промислова пивоварня у місті з'явилася 1715 року, але історія хмільного напою почалася тут ще у 14 столітті. Простежити її історію, подивитися на стародавні експонати, заглибитися в історію пивоваріння від часів народження цього безцінного напою, а також заглянути за лаштунки виробничого процесу можна у «Львіварні». Тут розташований не лише музей, а й комфортна дегустаційна зала, в якій можна спробувати, який Львів на пивний смак. Прокладіть свій туристичний маршрут через стару частину міста, щоб відвідати музейно-культурний комплекс, аналогів якому немає в Україні. Вибрати потрібний час для екскурсії та ознайомитися з вартістю вхідних квитків можна на сайті. 

Незвичайні екскурсії у Львові поєднують новий погляд на історію, подорож у часі, дегустації та інтерактив. Навіть, якщо ви збираєтесь до міста лише на вікенд, най ці дні принесуть користь, а відпочинок буде насиченим. 

Схожі статті