Меню
+38 (032) 294-80-65 +38 (067) 414-23-44 Украина, Львов, ул. Клепаровская, 18 (на территории Львовской пивоварни)
Facebook Instagram Tripadvisor

Сейчас закрыто

Открывается в Вс в 11.00

EN UA
Главная Блог ОРЕНДА ЗАЛУ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРУ
25 Ноябрь 2021

ОРЕНДА ЗАЛУ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАРУ

Семінари – найпопулярніша форма навчання в Україні. Завдяки їм можна підвищити кваліфікацію і навіть здобути нову професію. Зазвичай вони відбуваються у бізнес-центрах або інших майданчиках, обладнаних спеціальною технікою, наприклад, екранами, звуковими системами, та ін. Арт-хол «Львіварня» пропонує зали для семінару. Ми створили комплекс, що поєднує бізнес, культуру, історію. Маємо кілька приміщень для заходів різного масштабу. 

Зали для семінару у Львові 

У нас ви можете орендувати приміщення для семінару, яке обладнане сучасною технікою. Потужна звукова техніка забезпечує ідеальний звук. Екрани дозволять транслювати необхідний матеріал у доступній для слухачів формі. Лектора буде чути у кожному куточку аудиторії. Це підвищує ефективність бізнес-зустріч, освітніх та культурних заходів. 

Зали призначені для груп по 60, 120, 350 осіб. Комфортні приміщення з м`якими стільцями, обладнані кондиціонером. Крім конференц-залів, у «Львіварні» є великий арт-простір, він призначений не лише для лекцій та занять, а й для виставок, показів, презентацій. 

Як орендувати приміщення під семінари? 

Ви можете поспілкуватися з менеджерами арт-центру «Львіварня», щодо вільних дат. У нас можлива погодинна оплата. Вартість залежить від дня тижня і тривалості оренди. Можна сплачувати за годину чи день. 

«Львіварня» – це місце, де можна чудово відпочити з друзями та колегами. Після семінару гості зможуть відвідати Музей пивоваріння, дізнатися багато нового про пінний напій, насолодитися легендами та міфами про знамените львівське пиво. Також у нас працює дегустаційна зала, де одразу можна перейти від теорії до практики. Чекаємо на вас у залах для семінарів за адресою вул. Клепарівська, 18, від 10.00 до 19.00.

Похожие статьи